امدادگران هلال احمر ۵۵ نفر را از غرق شدگی نجات دادند

امدادگران هلال احمر ۵۵ نفر را از غرق شدگی نجات دادند

به گزارش آزمایشگاه رادین معاون عملیات سازمان امداد ونجات جمعیت هلال احمر از نجات جان ۵۵ فرد مضطر حوادث در رابطه با محیط های آبی(غرق شدگی) از جانب امدادگران و نجاتگران هلال احمر در رودخانه ها، سواحل دریا و دریاچه پشت سدها در ۱۲۹ روز گذشته(دوشنبه) اطلاع داد.


محمدباقر محمدی روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا با بیان این مطلب اضافه کرد: از آغاز فروردین تا ۶ مرداد ۱۳۹۹، در محیط های آبی ۲۹ استان کشور ۲۴۴ مأموریت امداد و نجات، توسط نجاتگران جمعیت هلال احمر انجام شده که منجر به نجات ۵۵ غریق، انتقال ۱۹ غریق به مراکز درمانی و درمان سرپایی ۱۸ نفر در محل حادثه شده است.
وی افزود: بیشترین مأموریت های امداد و نجات در محیط های آبی از نظر محل وقوع حادثه به ترتیب با ۱۱۰ مأموریت نجات در رودخانه ها (۴۵ درصد)، ۳۸ مأموریت نجات در دریاچه های پشت سدها ( ۱۴ درصد) و ۳۸ مورد مأموریت نجات سواحل دریا (۱۵) درصد بوده است.
معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به انجام بیشترین مأموریت امداد و نجات در سه استان گیلان، البرز و مازندران تصریح کرد: بیشترین مأموریت های امداد و نجات در محیط های آبی به ترتیب در استان های گیلان با ۳۱ مورد ( ۱۲.۷ درصد از کل ماموریت)، مازندران با ۲۱ مورد (۸.۶ درصد از کل ماموریت) و البرز با ۱۹ مورد ( ۷.۷ درصد از کل ماموریت) انجام شده است.
محمدی با بیان اخطار زودهنگام بالا بودن آمار فوتی ها ناشی از حوادث در رابطه با محیط های آبی (غرق شدگی) اضافه کرد: متاسفانه طبق آخرین آمار و اطلاعات ارزیابی شده دریافتی تا کنون ۱۹۷ نفر از هموطنانمان در محیط های مورد اشاره غرق و فوت شده اند.
وی تصریح کرد: از تمامی هموطنان می خواهیم تا از شنا کردن در رودخانه ها، سدها، استخرهای کشاورزی، سواحل و محیط های آبی بی ناجی ناشناخته جدا اجتناب کنند، زودتر از دو ساعت بعد از صرف غذا به شنا نپردازند، فقط در مناطق تحت نظارت ناجیان غریق شنا کنند و با دیدن پرچم سیاه و قرمز از شنا در منطقه خطر بخصوص در سواحل دریای خزر پرهیز کنند.
معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر افزود: مسافران تابستانی سواحل شمالی کشور حتی المقدور در مسافت های طولانی به موازات ساحل شنا کنند، هنگام رعد و برق و توفان سریعا از آب بیرون بروند، برای شوخی و گول زدن دیگران، خویش را به حالت غریق نیندازند و هیچ وقت به تنهایی شنا نکنند.
این مقام مسئول در سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر خطاب به مسافران تابستانی و گردشگران تابستانی اظهار داشت: هیچ وقت در تاریکی برای شنا به دریا نروید، در کنار دریا همواره مراقب کودکان خود باشید، از هل دادن یکدیگر در آب جدا خودداری کنید و هنگام شنا در فاصله زیاد مراقب قایق های عبوری باشید.
محمدی خاطرنشان کرد: در صورت نبود ناجی غریق هنگام نیاز فرد در حال خطر، اگر عمق آب دریا مناسب بود با ایجاد زنجیره انسانی و با گرفتن دست یکدیگر و در صورت عمق زیاد با پرتاب وسایلی که خاصیت شناور دارد مانند یک تکه چوب یا کلمن آب، فرد را نجات دهند؛ استفاده از تیوب های لاستیکی می تواند خطرناک باشد ازاین رو فاصله خویش را با ساحل ثابت نگه دارید و همواره تذکرات ناجیان غریق را جدی بگیرید.
وی از مردم خواست تا در صورت قرار گرفتن در وضعیت های اضطراری و پیچیده انواع حوادث و سوانح با شماره ۱۱۲ مرکز پاسخگویی فوری به انواع حوادث در سرتاسر کشور تماس بگیرند.
ارائه خدمات امداد و نجات، اسکان و تغذیه اضطراری در زمان وقوع حوادث و سوانح، عرضه آموزش های امداد و کمک های اولیه به اقشار مختلف جامعه، برنامه ریزی و اقدام در جهت آمادگی مقابله با حوادث و سوانح، ارسال محموله های کمک های بشردوستانه به کشورهای صدمه دیده و متاثر از حوادث طبیعی، غیرطبیعی و اعزام عوامل امدادی در داخل و خارج از کشور همچون وظایف این سازمان راهبردی وابسته به جمعیت هلال احمر است.
سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با بیشتر از ۳۰ سال تجربه در زمینه آمادگی و پاسخگویی سوانح در داخل و خارج از کشور بعنوان یکی از بخش های اصلی جمعیت هلال احمر وظیفه دارد با امکانات گسترده عملیاتی، پشتیبانی، مخابراتی، امداد هوایی، جاده ای، دریایی، کوهستان و شهری، عملیات امداد و نجات را در فصول مختلف سال و برای خدمات رسانی به صدمه دیدگان و متاثرین از انواع حوادث و سوانح احتمالی در سرتاسر کشور اجرا نماید.


5.0 / <5
2069
1399/05/10
23:48:19
تگهای خبر: آموزش , امداد , خدمات , درمان
X
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
آزمایشگاه رادین