تاکید سازمان غذا و دارو بر سبوس گیری از آرد مصرفی

تاکید سازمان غذا و دارو بر سبوس گیری از آرد مصرفی

به گزارش آزمایشگاه رادین، رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو، بر اهمیت نظارت دقیق بر میزان سبوس گیری از آرد مصرفی طبق استانداردهای ملی و تاثیر آن بر سلامت عمومی جامعه تاکید کرد.


به گزارش آزمایشگاه رادین به نقل از ایفدانا، زهره پوراحمد، ضمن اشاره به اهمیت پیگیری و نظارت دقیق بر میزان سبوس گیری از آرد مصرفی، اظهار داشت: رعایت استاندارد ۱۰۳ در فرایند سبوس گیری آرد از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد و باید در تمامی مراحل تولید و توزیع آرد مورد توجه قرار گیرد. وی ادامه داد: این اقدام نه تنها بر کیفیت آرد تاثیر گذار است بلکه ارتباط مستقیم با سلامت عمومی جامعه دارد. پوراحمد در ادامه به مشکلات و چالش های موجود در عرصه تولید و توزیع آرد اشاره نمود و اظهار داشت: برای رفع این مشکلات احتیاج به همکاری و هماهنگی بین دستگاههای مختلف است. وی ادامه داد: بازدیدهای مستمر از کارخانجات تولید آرد و نمونه برداری از محصولات، به صورت مرتب صورت می گیرد تا از رعایت استانداردها اطمینان حاصل نماییم. پوراحمد ضمن اشاره به لزوم افزایش فرهنگ سازی در مورد استفاده از نان تیره و آرد کامل، اضافه کرد: این فرهنگ سازی باید در دستور کار قرار گیرد تا مردم به مصرف آردهای کامل و نان های سالم تر تشویق شوند.


منبع:

5.0 / <5
6
1403/11/17
10:41:41
تگهای خبر: استاندارد , دارو , دستگاه , سازمان غذا و دارو
X
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۱
آزمایشگاه رادین