مرگ بافت های استخوانی، جدید ترین عارضه در رابطه با كرونا در هند

مرگ بافت های استخوانی، جدید ترین عارضه در رابطه با كرونا در هند

به گزارش آزمایشگاه رادین متخصصان در هند از بروز برخی موارد مبتلا شدن به «نکروز آواسکولار» یا مرگ بافت های استخوانی به علت کمبود خون رسانی به استخوان در میان مبتلایان به ویروس کرونا خبر دادند.


به گزارش آزمایشگاه رادین به نقل از ایسنا، این بیماری که امکان دارد به مرگ مبتلایان منتهی شود نگرانی متخصصان هندی را به دنبال داشته است. پیش از این برخی موارد مبتلا شدن به انواع قارچ در بین افرادی که به کرونا مبتلا شده بودند شناسایی شده بود ولی اکنون پزشکان احتمال داده اند عارضه ای جدید جایگزین آن شود.
نکروز آواسکولار یا مرگ بافت های استخوانی یک نوع بیماری است که در اثر اختلال در خون رسانی به استخوان ها ایجاد می شود و به قول متخصصان در اکثر موارد به علت استفاده طولانی مدت از داروهای استروئیدی (کورتون) پدید می آید.
تجویز داروهای استروئیدی برای برخی مبتلایان به کرونا در هند عوارضی همچون مبتلا شدن به انواع عفونت های قارچی را به دنبال داشت و حالا متخصصان این کشور از بروز یک بیماری دیگر ناشی از مبتلا شدن به کرونا و استفاده از انواع کورتون اطلاع داده اند.
به گزارش رسانه های هند، به نقل از پزشکان این کشور تابحال مواردی از مبتلا شدن به نکروز عروقی اثبات شده و محققان احتمال داده اند در ماههای آینده شمار مبتلایان به عوارض استخوانی بعد از بهبودی از کرونا افزایش یابد. این بیماری هم همچون انواع عفونت قارچی در میان بیمارانی دیده شده که از کرونا بهبود یافته اند.
به گزارش روزنامه تایمز چاپ هند، سانجی آگاروالا، رئیس بیمارستانی که سه جوان زیر ۴۰ سال را که به عارضه استخوانی مبتلا شده بودند درمان کرد در توضیح این بیماری اظهار داشت: آنها دو ماه بعد از بهبودی از کرونا به این بیماری مبتلا شدند. به قول سانجی آگاروالا، این سه نفر در ناحیه استخوان ران گرفتار درد و خونریزی شدند. سایر متخصصان ارتوپدی هم به رسانه های هند اعلام نموده اند که موارد مشابهی را در بیمارستان های دیگر مشاهده کرده اند. اغلب بهبودیافتگان کرونا که به عارضه استخوانی گرفتار می شوند از ناحیه ران و استخوان پا، درد و خونریزی را تجربه می کنند.



5.0 / <5
1172
1400/04/16
23:43:17
تگهای خبر: بیمارستان , بیماری , پزشك , دارو
X
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
آزمایشگاه رادین