چند ماده غذایی موثر برای جلوگیری از آفتاب سوختگی
آزمایشگاه رادین: علاوه بر مصرف کرم ضد آفتاب بمنظور جلوگیری از آفتاب سوختگی، رژیم غذایی نیز می تواند دراین زمینه موثر باشد.
به گزارش آزمایشگاه رادین به نقل از ایسنا، رژیم غذایی اغلب برای صیانت از پوست در مقابل صدمات اشعه ماوراء بنفش خورشید نادیده گرفته می شود.
در ادامه به نقل از "هلث لاین"، به چند ماده غذایی که می توانند از پوست در فصل تابستان محافظت کند، خواهیم پرداخت.
زغال اخته
زغال اخته سرشار از آنتی اکسیدان های قوی است که با رادیکال های آزاد که به سبب قرار گرفتن در معرض نور خورشید می توانند به پوست لطمه برسانند، مبارزه می کند. این میوه همین طور منبع بسیار خوبی از ویتامین C است که می تواند به جلوگیری از چین و چروک در پوست کمک نماید.
گل کلم
این سبزی چلیپایی حاوی آنتی اکسیدان های قوی است که به مبارزه با استرس اکسیداتیو ناشی از رادیکال های آزاد کمک می نماید. علاوه بر این مزیت مهم، گل کلم سرشار از هیستیدین، یک ماده غذایی طبیعی محافظ در مقابل آفتاب است.
هویج و سبزیجات برگ دار
بدن ما بتاکاروتن را به ویتامین A تبدیل می کند که برای سلامت پوست، مهم است. یک متاآنالیز در سال ۲۰۰۷ میلادی نشان داد که بتاکاروتن بعد از ۱۰ هفته مصرف منظم، یک نوع از محافظت طبیعی در مقابل نور خورشید را فراهم می آورد. منابع دیگر این ماده مغذی، شامل کلم پیچ، اسفناج و سایر سبزیجات برگ دار هستند. بطور خاص، سبزی های برگ دار سرشار از آنتی اکسیدان های لوتئین و زآگزانتین هستند که از پوست ما را حتی در مقابل سرطان پوست محافظت می کنند.
آجیل و دانه ها
گردو، دانه شاهدانه، دانه چیا و کتان همگی حاوی اسیدهای چرب ضروری امگا ۳ هستند. ماهی و تخم مرغ نیز منابع عالی این چربی مفید برای پوست به شمار می روند. بدن ما نمی تواند امگا ۳ بسازد؛ بدین سبب لازم است که آنها را از رژیم غذایی خود دریافت نماییم. امگا ۳ به بدن کمک می نماید تا بطور طبیعی با اثرات گذراندن زمان بیش از اندازه زیر نور خورشید روبرو شود.
منبع: آزمایشگاه رادین
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب