پنج سفارش مهم و ساده برای پاکسازی مثانه

پنج سفارش مهم و ساده برای پاکسازی مثانه

به گزارش آزمایشگاه رادین، ایسنا نوشت: مثانه یکی از حساس ترین اندام های بدن است و می تواند به هرگونه ویروس یا باکتری سریعا واکنش نشان دهد. برای مراقبت از سلامت مثانه باید حداقل هر دو ماه یک دفعه، برای سم زدایی این عضو بدن اقدام گردد.


مشکلات مثانه همچون عفونت، بی اختیاری ادرار و بیش فعالی مثانه، سلامت شما را بطور مستقیم تحت تاثیر قرار می دهد. با اینحال بهترین گزینه ها برای پاکسازی مثانه شامل موارد زیر است:
_ نوشیدن آب کرفس: این نوشیدنی یکی از بهترین راه ها برای بهبود مشکلات مثانه است. کرفس حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین ث، آنتی اکسیدان ها و فیبر است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و قادر به مبارزه با ویروس ها و باکتری ها است. آب کرفس یک دیورتیک و پاک کننده سموم است و هنگامی که آنرا با معده خالی می نوشید، سببب تقویت دیواره های مثانه، کاهش التهاب و کاهش میزان رسوب کلسیم می شود.
_ مصرف آب بیشتر: مصرف آب برای حفظ یک سیستم ادراری سالم و بدون عفونت ضرورت دارد. این مایع حیاتی، برای خروج ادرار کافی و کنترل التهاب موثر است و از بروز بیماری هایی مانند سیستیت یا عفونت مثانه پیشگیری می کند. با اینحال از این نکته غافل نشوید که نوشیدن بیش از اندازه آب موجب افزایش کار مثانه شده و عملکرد آنرا به خطر می اندازد.
_ مصرف هندوانه: مصرف هندوانه برای چند بار در هفته موجب پاکسازی مثانه از سموم ذخیره شده می شود. محتوای بالای آب و آنتی اکسیدان های موجود در هندوانه منجر به دفع مایعات و ترکیبات اضافه می شود.
_ نوشیدن چای قاصدک: خواص دیورتیک قاصدک برای از بین بردن عفونت ها و التهاب مثانه، ثابت شده است. مصرف چای قاصدک مازاد مایعات بدن را دفع کرده و به دفع باکتری هایی که به سلامت مثانه لطمه می زنند، کمک می نماید.
_ مصرف پتاسیم پیش از وعده غذایی: نوشیدنی های غنی از پتاسیم می توانند اثرات محافظتی بر روی مثانه و کلیه داشته باشند. با مصرف اینگونه نوشیدنی ها پیش از وعده های غذایی، پروسه هضم بهبود یافته و حذف سموم سریع تر می شود.
بنابر اعلام دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، برای داشتن یک دوره پاکسازی خوب با روش های ذکر شده بهتر است مصرف برخی مواد غذایی را حداقل به مدت ۲ تا ۳ روز از برنامه غذایی حذف کنید. از آنجا که این مواد غذایی موجب احتباس آب در بدن می شود بهتر است مصرف آنها را تا حد امکان کاهش دهید. این مواد غذایی شامل نمک، قهوه، محصولات لبنی، قند، نوشیدنی های شیرین، گوشت قرمز و مواد غذایی فراوری شده است.

۴۷۴۷


5.0 / <5
451
1402/10/29
12:48:54
تگهای خبر: آموزش , التهاب , باكتری , بهداشت
X
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
آزمایشگاه رادین