اخطار سازمان غذا و دارو در رابطه با کیسه های چای
به گزارش آزمایشگاه رادین، مدیرکل لابراتوار های مرجع سازمان غذا و دارو اظهار داشت: برخی کیسه های چای پلاستیکی هنگام قرار گرفتن در آب داغ، ذرات میکروپلاستیک آزاد می کنند که می تواند برای سلامت مضر باشد.
به گزارش آزمایشگاه رادین به نقل از مهر، مهدی انصاری دوگانه، ضمن اشاره به نتایج مطالعات اخیر در رابطه با میکروپلاستیک ها، اضافه کرد: این ذرات بعد از ورود به سیستم فاضلاب، می توانند منابع آبی مانند رودخانه ها، دریاچه ها و اقیانوس ها را آلوده کنند و باعث تشدید آلودگی پلاستیکی در محیط های آبی شوند. وی افزود: میکروپلاستیک ها از راه زنجیره غذایی وارد بدن انسان می شوند. جانوران دریایی این ذرات را می بلعند و در نهایت، با مصرف محصولات دریایی، این آلاینده ها به بدن انسان منتقل می گردند که می تواند تهدیدی جدی برای سلامت باشد. مدیرکل لابراتوار های مرجع سازمان غذا و دارو، بر ضرورت قانون گذاری سخت گیرانه در زمینه تولید کیسه های چای و جایگزینی آنها با نمونه های فاقد پلاستیک تاکید و خاطرنشان کرد: افزایش آگاهی عمومی، اهمیت بالای ی در کاهش این آلودگی خواهد داشت. وی خاطرنشان کرد: با عنایت به نتایج زیست محیطی شناخته شده میکروپلاستیک ها، اتخاذ تدابیر فوری برای محافظت از اکوسیستم های آبی و پیشگیری از ورود این آلاینده ها به زنجیره غذایی ضروری می باشد.
منبع: radinlab.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب