معاون جمعیت هلال احمر:
عشایر در مقابل مخاطرات آماده می شوند
به گزارش آزمایشگاه رادین معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر اظهار داشت: این جمعیت در جهت تحقق عدالت آموزشی و آگاه سازی جامعه عشایری از مخاطرات پیرامون محل زندگی خود، آموزش های امدادی و همگانی عشایر را به صورت خاص مورد توجه قرار می دهد.
خسرو رحمانی روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا ضمن اشاره به لزوم آموزش های امدادی به اقشار مختلف کشور اضافه کرد: پراکندگی و کثرت حوادث و مخاطرات طبیعی در کشور سبب شده که امروزه توجه به آموزش های امدادی و پیشگیرانه به همه اقشار مختلف جامعه همچون جمعیت عشایری که یکی از صدمه پذیرترین افراد هستند و عمدتاً با انواع حوادث درگیرند لزوم یابد.
وی افزود: عشایر مردمانی غیور، سخت کوش و کم توقع هستند که با کمترین امکانات با بیشترین حوادث روبه رو می شوند حوادثی که شاید یک پیشگیری ساده می توانست جان آنها را نجات دهد اما عدم دسترسی به امکانات شهری و روستایی و زمانبر بودن رسیدن نیروهای امدادی در هنگام حوادث، به علت پراکندگی، فاصله زیاد و صعب العبور بودن بیشتر مناطق کوهستانی، سبب شد تا جمعیت هلال احمر، در جهت تحقق عدالت آموزشی و آگاه سازی جامعه عشایری از مخاطرات پیرامون محل زندگی خود آموزش عشایر را به صورت خاص مورد توجه قرار دهد.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر ضمن اشاره به استقبال عشایر از فراگیری آموزش های امدادی افزود: عشایر به علت سبک زندگی متفاوت و حسب تجربه و آگاهی از مخاطرات و حوادث در راه کوچ و محل زندگی خود در طبیعت، احتیاج به چگونگی مواجهه با خطرات را بیشتر احساس و از این آموزش ها استقبال می کنند.
رحمانی توضیح داد: آتش سوزی، سیل، ریزش کوه، مسمومیت ها و گزیدگی ها، طوفان و تندباد، زلزله، رانش زمین، خشکسالی، رعد و برق، سوختگی و حریق، همچون حوادثی است که عشایر با آن روبه رو هستند و برای مقابله با آن به آموزش نیاز دارند.
وی با قدردانی از مربیان جمعیت هلال احمر اظهار داشت: مربیان خدوم و کارآزموده جمعیت هلال احمر با حضور در محل زندگی عشایر، با عنایت به سبک زندگی این قشر از جامعه و با زبان ساده، آموزش های امدادی را مطابق با اغلب حوادثی که آنها در محیط زندگی خود با آن روبه رو هستند آموزش می دهند.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر عنوان کرد: با عنایت به این که استان فارس قطب اصلی تردد و اسکان عشایر است، دبیرخانه آموزش عشایر کشور به جمعیت هلال احمر استان فارس واگذار شده که در این دبیرخانه موضوعات آموزشی مورد نیاز برای عشایر تبیین و به استان ها ابلاغ گردیده است.
وی با تکیه بر لزوم رعایت پروتکل های بهداشتی در همه دوره های آموزشی اظهار داشت: مطابق با دستورالعمل تهیه شده توسط دبیرخانه آموزش عشایر کشور دوره آموزشی آمادگی در مقابل مخاطرات و کمک های اولیه، طی هشت ساعت و در دو روز و حضور حداکثر ۱۰ نفر در شرایط کرونایی در کلاس ها صورت می گیرد که تأمین ماسک و مواد ضدعفونی کننده برعهده برگزارکنندگان دوره آموزشی است.
منبع: radinlab.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب