شناسایی نخستین مورد مبتلا شدن به قارچ سبز در هند
به گزارش آزمایشگاه رادین نخستین مورد مبتلا شدن به «قارچ سبز» در هند و در یک مرد ۳۴ ساله ساکن ایالت ˮمادیا پرادشˮ شناسایی و این بیمار برای مداوا با هواپیما به بیمارستانی در بمبئی منتقل شده است.
به گزارش آزمایشگاه رادین به نقل از ایسنا، گزارش ها از آن حکایت می کند که این مرد که از کرونا جان سالم به در برده، روز دوشنبه در بیمارستان هندوجا در بمبئی بستری شد.
آزمایش های بعدی روی این مرد نشان داد که وی مبتلا به قارچ سبز است که به آن آسپرژیلوس (افشانکچه) هم می گویند.
مقام های بهداشتی منطقه این مورد را به احتمال زیاد نخستین بیمار مبتلا به قارچ سبز در هند معرفی کرده اند.
دکتر راوی دوسی، رئیس گروه بیماری های قفسه سینه در انستیتوی علوم پزشکی "سری اوروبیندو" اظهار داشت: مردی که مشکوک به مبتلا شدن به عفونت قارچ سیاه (موکورمیکوز) بود، تحت آزمایش قرار گرفت. هرچند بعد از آزمایش ها مشخص شد که وی در سینوس ها، ریه ها و خون خود به عفونت قارچ سبز (آسپرژیلوس) مبتلا شده است.
وی افزود که این بیمار بعد از بهبودی از کرونا، گرفتار خونریزی بینی و تب شدید شد. وی همینطور به علت کاهش وزن، بسیار ضعیف شده بود.
خبرگزاری "پی تی آی" گزارش داد که ریه های این مرد ۹۰ درصد آلوده شده است.
مدیر واحد آمار در اداره بهداشت "ایندوره" هم در اینباره اظهار داشت: در حین انجام معاینات، قارچ سبز در ریه های این بیمار تشخیص داده شد که متفاوت از موکورمیکوز یا قارچ سیاه است. این احیانا نخستین مورد مبتلا شدن به قارچ سبز در کشور است.
قارچ سبز عفونت جدیدی است که به موارد شناخته شده قبلی قارچ سیاه، سفید و زرد افزوده می شود.
آسپرژیلوس نوعی قارچ است که هم در خانه و هم در خارج یافت می شود. گزارش های محلی به نقل از متخصصان می گویند که برای اغلب مردم، استنشاق هاگ های آسپرژیلوس مشکلی ایجاد نمی کند.
دکتر دوسی گفته است که تابحال قارچ سبز به «عفونتی خفیف» بین سایر عفونت ها شناخته شده اما در بیمار فعلی، این قارچ عملکرد تهاجمی داشته است. او یک ماه و نیم و درگیر نبرد با کرونا بوده است.
به گزارش ایندیپندنت، برپایه مرکز کنترل و جلوگیری از بیماری های ایالات متحده هم می گوید: افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند یا به بیماری های ریوی مبتلا هستند، بیشتر در معرض خطرات آسپرژیلوس قرار دارند. مشکلات سلامت ناشی از آسپرژیلوس شامل واکنش های آلرژیک، عفونت های ریوی و عفونت در اندام های دیگر است.
منبع: radinlab.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب