ارتباط افسردگی با خطر سکته در جوانان

ارتباط افسردگی با خطر سکته در جوانان

آزمایشگاه رادین: به گزارش آزمایشگاه رادین، بررسی های جدید نشان داده است که جوانان مبتلا به افسردگی یا اضطراب، بیشتر با حملات قلبی، سکته مغزی و عوامل خطرزا برای بیماری های قلبی عروقی مواجهند.


به گزارش آزمایشگاه رادین به نقل از ایسنا، به عقیده پزشکان و متخصصان دانشکده پزشکی دانشگاه جانزهاپکینز، اولویت دادن به سلامت روان در بین بزرگسالان جوان مهم می باشد چونکه امکان دارد در کاهش بیماری قلبی و بهبود سلامت قلب مفید باشد.
آنها با مطالعه بر روی بیشتر از ۵۹۴ هزار بزرگسال که به صورت متوسط ​​۳۵ سال سن داشتند، دریافتند که احتمال بروز بیماری های قلبی عروقی در افراد جوانی که گزارش کرده اند افسردگی دارند در مقایسه با افراد بدون افسردگی بیشتر از دو برابر است.
به قول متخصصان، هرچه تعداد روزهایی که سلامت روانی فرد ضعیف است و احساس افسردگی می کند، بیشتر شود به همان اندازه خطر مبتلا شدن به بیماری های قلبی عروقی هم افزایش خواهد یافت.
متخصصان همینطور اظهار کرده اند هنگامی که افسردگی، اضطراب یا استرس را تجربه می کنید، ضربان قلب و فشار خون شما افزایش خواهد یافت، جریان خون به قلب کم شده و بدن شما سطوح بالاتری از کورتیزول، هورمون استرس را تولید می کند.
هومون کورتیزول سبب التهاب در بدن می شود و این در حالیست که استرس و التهاب، هر دو عامل خطر بیماری های قلبی عروقی هستند. علاوه بر این، زمانی که افراد تحت استرس، مضطرب یا افسرده هستند، امکان دارد احساس خستگی کنند ازاین رو علاقه ای به انتخاب سبک زندگی سالم ندارند. آنها امکان دارد بیشتر سیگار بکشند، فعالیت بدنی نداشته باشند، بسیار کم یا زیاد بخوابند و داروهای تجویزشده خویش را مصرف نکنند.
با گذشت زمان، این رفتارهای ناسالم می تواند خطر مبتلا شدن به بیماری قلبی را افزایش دهد.
به گزارش "مدیکال نیوز تودی"، متخصصان تاکید می کنند پزشکان باید در تشخیص افسردگی در بیماران و ارجاع بیماران با سلامت روان ضعیف برای کنترل عوامل خطر مبتلا شدن به بیماری قلبی بیشتر توجه نمایند.




منبع:

5.0 / <5
680
1401/11/15
13:41:04
تگهای خبر: استرس , التهاب , بیماری , پزشك
X
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
آزمایشگاه رادین