آموزش انواع قهوه و باریستایی

آموزش انواع قهوه و باریستایی

آکادمی قهوه آمارو یک مجموعه آموزشی آنلاین است که با هدف توسعه علوم نوین و آینده دار تشکیل شده است.


آکادمی قهوه آمارو بهترین آکادمی باریستا و کافه داری در تهران است

آکادمی قهوه آمارو، بستر نوین برای آموزش باریستا  و مدیریت حرفه ای کافه داری است. آکادمی قهوه آمارو یک مجموعه آموزشی آنلاین است که با هدف توسعه علوم نوین و آینده دار تشکیل شده است این موسسه با استفاده از تیم تحقیقاتی قوی و به‌روز، دوره‌های آموزشی هوشمندانه‌ای راطراحی و ارائه می‌دهد تا بتواند فعالیت‌های حرفه‌ای و علمی مرتبط با دنیای نوشیدنی و باریستایی راتوسعه دهد :

 آکادمی قهوه آمارو بهترین آکادمی باریستا و کافه داری در تهران است

آکادمی قهوه آمارو جزء پیشرفته‌ترین و به‌روزترین موسسات آموزشی در حوزه کافه داری و باریستایی حرفه‌ای محسوب می‌شود. تیم متخصص و با تجربه این مؤسسه، برای طراحی دوره‌های آموزشی خود ازبهترین استانداردها و روش‌های آموزشی استفاده می‌کند…

آکادمی قهوه آمارو بهترین آکادمی باریستا و کافه داری در تهران است

آکادمی قهوه آمارو با بیش از ۳ هزار دانشجوی مستقیم و غیر مستقیم، بستری مناسب برای یادگیری وکسب تجربه در حوزه باریستایی حرفه‌ای فراهم می‌کند.

این آکادمی به دو صورت حضوری وغیرحضوری اماده ارائه خدمات آموزشی می‌باشد تا بتواند به بهترین نحو به نیازهای هنرجویان پاسخ دهد و ایشان را به شغلی موفق و پر درآمد در زمینه باریستایی هدایت کند.

 

آموزش باریستا رو از کجا شروع کنیم | آکادمی قهوه آمارو

بنابراین، اگر به دنبال یادگیری مهارت کافه‌داری و آموزش باریستایی حرفه‌ای می‌باشید، می‌توانید با بهره‌گیری ازخدمات آکادمی قهوه آمارو، تجربه حرفه‌ای خود را شروع کنید.

مراحل باریستا شدن به طور کلی عبارتند از:

  1. آشنایی با قهوه: در این مرحله، باید با انواع قهوه و روش‌های تهیه آن آشنا شوید.
  2. آموزش انواع قهوه برپایه اسپرسو:  در این مرحله، باید انواع نوشیدنی‌های‌ مختلف قهوه رایاد بگیرید و دقت در تهیه آن‌ها را تمرین کنید.
  3. آموزش لاته‌آرت: این مهارت مربوط به طرح‌های خاص در روی قهوه هستند که باریستا به کمک فوم شیرتهیه می‌کند.
  4. آموزش میکس قهوه: در این مرحله، باریستا باید بتواند میکس قهوه را تشخیص دهد و قهوه را بهدرستی ترکیب کند.
  5. آموزش تجهیزات: باریستا باید با تجهیزات مختلف مانند دم آوری قهوه، آسیاب، قهوه، قهوه ساز و... آشنا شود.
  6. تمرین: در این مرحله، تلاش برای بهبود مهارت‌های خود در تهیه قهوه و عرضه آن به مشتریان است.

https://amarobarista.com/course/%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-%d8%a8%d8%a7%d8%b1%db%8c%d8%b3%d8%aa%d8%a7-%d8%aa%d9%87%d8%b1%d8%a7%d9%86/

5.0 / <5
426
1402/09/04
23:53:23
تگهای خبر: رپورتاژ , استاندارد , خدمات , متخصص
X
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
آزمایشگاه رادین