یافته محققان اسكاتلندی؛

کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلاشدن به دیابت می کاهد

کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلاشدن به دیابت می کاهد

آزمایشگاه رادین: یک پروژه شبیه سازی بین المللی جدید نشان میدهد با کاهش 30 درصدی مصرف گوشت فرآوری شده می توان از بیش از 350000 مورد دیابت در ایالات متحده طی 10 سال جلوگیری کرد.



به گزارش آزمایشگاه رادین به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، همین طور این مطالعه نشان داد با کاهش این میزان مصرف می توان ۹۲۵۰۰ مورد بیماری قلبی و ۵۳۳۰۰ مورد سرطان روده بزرگ را هم از بین ببرد.
این میزان حدود ۱۰ برش بی کن در هفته است.
بر اساس مطالعه جدید پژوهشگران دانشگاه ادینبورگ در اسکاتلند و دانشگاه کارولینای شمالی در چاپل هیل، اگر افراد مصرف گوشت قرمز را ۳۰ درصد بطور همزمان کاهش دهند، فواید سلامتی آنها حتی بیشتر خواهد بود.
«لیندزی جاکس»، یکی از نویسندگان این پژوهش از دانشگاه ادینبورگ، اظهار داشت: «کاهش مصرف گوشت توسط سازمان های ملی و بین المللی برای کاهش انتشار گازهای گلخانه ای سفارش شده است.»
او در بیانیه خبری دانشگاه اضافه کرد: «تحقیق ما نشان میدهد که این تغییرات در رژیم های غذایی می تواند مزایای سلامتی قابل توجهی داشته باشد، و بدین سبب این روند یک پروسه بُرد-بُرد واضح برای مردم و سیاره زمین است».
این مطالعه تخمین زد که کاهش ۳۰ درصدی در مصرف گوشت قرمز به تنهایی می تواند از بیش از ۷۳۲۰۰۰ مورد دیابت، ۲۹۱۵۰۰ مورد بیماری قلبی و ۳۲۲۰۰ مورد سرطان روده پیشگیری کند.
برای این مطالعه، آنها از داده های یک نظرسنجی بهداشتی دولت ایالات متحده برای شبیه سازی اثرات سلامتی ناشی از کاهش مصرف گوشت استفاده کردند.
محققان خاطرنشان کردند که مطالعات دیگر سطوح بالای مصرف گوشت های فرآوری شده در رژیم غذایی را با بیماریهای مزمن مرتبط دانسته اند، اما تعداد کمی از آنها تأثیر آنرا بر چندین پیامد سلامتی بررسی نموده اند.


منبع:

5.0 / <5
327
1403/04/31
11:15:46
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , رژیم غذایی , سرطان
X
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
آزمایشگاه رادین