چگونه پنیر سالم و با کیفیت را تشخیص دهیم

چگونه پنیر سالم و با کیفیت را تشخیص دهیم

به گزارش آزمایشگاه رادین، سرپرست اداره امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشأ دامی و دریایی، برای تشخیص پنیر سالم و باکیفیت، نکاتی را متذکر شد


به گزارش آزمایشگاه رادین به نقل از مهر، حشمت اله رضوی موسوی، ضمن اشاره به اهمیت مصرف پنیر سالم در رژیم غذایی، معیارهای شناسایی یک پنیر باکیفیت را شرح داد و اظهار داشت: مصرف کنندگان هنگام خرید پنیر باید به نکاتی چون نشان سیب سلامت و تاریخ انقضا توجه ویژه داشته باشند؛ چونکه این اطلاعات، اطمینان می دهد که محصول تحت نظارت بهداشتی ساخته شده است. وی تصریح کرد: پنیر با کیفیت باید دارای بافت یکنواخت، رنگ طبیعی، و بوی مطبوع باشد و از مواد اولیه طبیعی تهیه شده باشد. همچنین، میزان چربی و نمک متعادل در پنیر از دیگر نشانه های کیفیت بالای این محصول است. رضوی موسوی اضافه کرد: سازمان غذا و دارو برای حفظ سلامت عمومی، معیارهای سخت گیرانه ای برای محتوای میکروبی و فرایند تولید پنیر دارد. او همینطور به اهمیت نظارت بر نوع پنیر و شرایط بسته بندی و نگهداری آن اشاره نمود و اظهار داشت: پنیر باید در بسته بندی های مناسب و به دور از رطوبت و نور مستقیم نگهداری شود. رضوی موسوی، به نظارت های دوره ای و سرزده سازمان غذا و دارو اشاره نمود و اضافه کرد: کارشناسان سازمان به شکل منظم از کارخانجات تولید پنیر بازدید و نمونه هایی از محصولات را برای آزمایش های کنترل کیفیت به لابراتوار های مجهز ارسال می کنند. همچنین، اطلاعات در ارتباط با تاریخ تولید، ترکیبات تغذیه ای، و میزان چربی و کالری به دقت بررسی می شود. وی ادامه داد: سازمان غذا و دارو علاوه بر بازرسی های مستقیم، آموزش و آگاهی رسانی به مصرف کنندگان و تولیدکنندگان را هم در دستور کار دارد با عرضه اطلاعات دقیق، مصرف کنندگان بتوانند محصولات سالم تری انتخاب کنند. رضوی موسوی تصریح کرد: اقدامات نظارتی سازمان و همکاری با دستگاههای دیگر، سبب شناسایی و توقیف محصولات غیر مجاز شده و به ارتقا سلامت عمومی جامعه کمک می نماید.

5.0 / <5
16
1403/09/12
10:16:17
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , دارو , دستگاه
X
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
آزمایشگاه رادین