سخنگوی جمعیت هلال احمر:
۴۷۱ بیمارستان از كمك های تشكل های مردم نهاد برخوردار شدند
به گزارش آزمایشگاه رادین سخنگوی جمعیت هلال احمر با اشاره به اینكه ۲۲ موسسه مردم نهاد برای جلوگیری از كرونا معین ۲۷ بیمارستان در استان تهران برای عرضه خدمات مددكاری و كمك در تأمین تجهیزات پزشكی و حفاظتی شدند، اظهار داشت: همینطور ۴۷۱ بیمارستان هم در مورد جلوگیری از این ویروس در كشور از كمك های تشكل های مردم نهاد برخوردار شدند.
محمد نصیری روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا درباره اقدامات سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر در مورد جلوگیری از کرونا در سرتاسر کشور از آغاز شیوع این بیماری تا روز دوم تیر ۹۹ اظهار داشت: با تایید انتشار کرونا در کشور از اوایل اسفند ۹۸ جمعیت هلال احمر ستاد پیشگیری و مبارزه با کرونا را تشکیل داد و این ستاد وظایف و مسئولیت هر یک از سازمانها و معاونت های مختلف جمعیت هلال احمر را مشخص کرد.
وی افزود: در اجرا و برگزاری این طرح تابحال یک هزار خانه داوطلب هلال احمر با مشارکت ۷۲ هزار و ۶۹۴ داوطلب به میزان یک میلیون و ۱۵۴ هزار نفر ساعت مشارکت داشتند.
سخنگوی جمعیت هلال احمر توضیح داد: در این میان سازمان داوطلبان هم بنا به وظیفه ذاتی خود مسئولیت جذب، هدایت و توزیع کمک های مردمی را بر عهده گرفت و با تشکیل ستاد کرونا در این سازمان برنامه و فعالیت خویش را در این خصوص مشخص کرد که یکی از این وظایف و برنامه ها سازماندهی توان تشکل های مردم نهاد بعنوان داوطلبان حقوقی و همکاران درجه ۲ جمعیت هلال احمر بود که مایل به فعالیت در مورد پیشگیری و مبارزه با کرونا بودند.
نصیری افزود: ازاین رو در این خصوص ۴۶ مجوز برای تشکل های متقاضی صادر شد که برخی از تشکل های مردم نهاد هم چون قصد جمع آوری کمک و اعلام شماره حساب به صورت عمومی را نداشتند، بدون صدور مجوز جمع آوری کمک با سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر همکاری کردند.
وی از تجمیع مبلغ ۳۲۰ میلیارد ریال کمک نقدی مردمی در حساب های هلال احمر و ساماندهی و هدایت کمک های غیرنقدی مردمی به ارزش ۸۳۱ میلیارد ریال درمورد جلوگیری از کرونا از زمان شیوع این ویروس تا دوم تیر ۹۹ در کشور اطلاع داد.
سخنگوی جمعیت هلال احمر با اشاره به تهیه و توزیع ۲۴۲ هزار پک و بسته بهداشتی اهدایی مردمی میان اقشار صدمه پذیر اضافه کرد: از زمان شیوع این ویروس منحوس در کشور تا کنون ۲۰۱ هزار بسته، سبد حمایتی و معیشتی اهدایی مردم میان خانوارهای متاثر از کرونا تهیه و توزیع شد و با هماهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ۵۰۰ هزار پک و بسته بهداشتی از محل مشارکت های نقدی مردمی تهیه و میان بیماران خاص توزیع شد.
نصیری درباره فعالیت کارگاه های تولید ماسک در سرتاسر کشور، اظهار داشت: ۹۵۹ کارگاه تولید ماسک و لباس سرهمی بیمارستان توسط داوطلبان خانه های هلال برپا و موفق به تولید یک میلیون و ۸۲۵ هزار عدد ماسک، ۱۴۸ هزار جفت دستکش و ۸۱ هزار لباس سرهمی شد.
وی درباره فعالیتهای تبلیغاتی و آگاه سازی هموطنان برای مشارکت در امور خیریه، اظهار داشت: ارسال سه میلیون و ۵۵۳ هزار پیامک و تهیه و توزیع ۶۴۴ هزار بروشور برای آگاه سازی داوطلبان و عموم مردم جهت شرکت در پروژه ها و برنامه های جمعیت هلال احمر از دیگر اقدامات سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر از زمان انتشار کرونا بوده است.
سخنگوی جمعیت هلال احمر با تاکید بر فعالیت داوطلبان هلال احمر برای ضدعفونی و گندزدایی از معابر، مکان های عمومی خیابان ها و وسایل نقلیه شخص و عمومی، ضد عفونی و گندزدایی، بیان نمود: ضدعفونی و گندزدایی از ۱۷ هزار و ۲۲۰ معبر و خیابان به مسافت ۹۲ هزار کیلومتر، وسایل شخصی و عمومی شامل ۵۲ هزار واحد اتوبوس، تاکسی و سواری، چهار هزار و ۵۵۰ واگن قطار شهری و بین شهری، اماکن عمومی شامل ۱۰۱ گرمخانه، ۴۴ زندان، ۳ هزار و ۷۸۰ مسجد، یک هزار و ۱۲۰ همراه سرا، و ۵۳ هزار مورد سایر اماکن توسط ۵ میلیون و ۳۶۲ هزار لیتر مواد ضدعفونی کننده و ۲۴ هزار لیتر الکل اهدایی مردمی انجام شد.
به گفته نصیری، با عنایت به کمبود ذخیره خون در کشور در جهت ترغیب و تشویق داوطلبان به اهدای خون اقدام شد و در این حوزه ۲۱ هزار واحد خون توسط داوطلبان هلال احمر اهدا شد.
سخنگوی جمعیت هلال احمر اضافه کرد: پوشش تعداد یک هزار و ۴۱۶ منطقه حاشیه نشین و کم برخوردار برای اجرای پروژه های داوطلبانه و طرح های جلوگیری از کرونا تحت پوشش سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر از دیگر اقدامات این سازمان در مورد جلوگیری از کرونا بوده است.
سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز دوشنبه(دوم تیر ۹۹) درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در کشور و موارد فوت ناشی از این ویروس اظهار داشته بود: تابحال ۲۰۷ هزار و ۵۲۵ نفر در کشور به صورت قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده اند و با فوت ۱۱۹ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جان باختگان کرونا در کشور به ۹ هزار و ۷۴۲ نفر رسید.
وی افزوده بود: در ۲۴ ساعت گذشته تا ظهر امروز (۲ تیر ۱۳۹۹) و بر مبنای معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۵۷۳ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که هزار و ۳۱۹ مورد بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور ۲۰۷ هزار و ۵۲۵ رسید که خوشبختانه تا کنون ۱۶۶ هزار و ۴۲۷ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان ها ترخیص شده اند.
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اضافه کرده بود: همینطور ۲۸۹۸ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند، تابحال یک میلیون و ۴۴۹ هزار و ۴۲۰ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده و استانهای خوزستان، هرمزگان، کرمانشاه و آذربایجان شرقی در وضعیت قرمز و استانهای فارس و کرمان در آستانه وضعیت اخطار قرار دارند و در طول ۲۴ ساعت گذشته، هشت استان کشور هیچ موردی از فوت ناشی از کووید۱۹ نداشتند و در چهار استان فقط یک مورد فوت بیمار کووید۱۹ ثبت شده است.
منبع: radinlab.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب