دبیر كل جمعیت هلال احمر:

۲۰۷ هزار لطمه دیده تحت پوشش خدمات امدادی قرار گرفتند

۲۰۷ هزار لطمه دیده تحت پوشش خدمات امدادی قرار گرفتند

آزمایشگاه رادین: دبیرکل جمعیت هلال احمر اظهار داشت: از شروع سال جاری تا کنون 207 هزار نفر از لطمه دیدگان تحت پوشش خدمات امدادی قرار گرفتند.


به گزارش آزمایشگاه رادین به نقل از ایرنا، محمدحسن قوسیان مقدم روز یکشنبه در نشست خبری گزارش سالانه جمعیت هلال احمر گفت: از شروع سال ۹۹ تا حالا ۲۶ هزار و ۲۷۵ مورد ماموریت و خدمات امدادی انجام شده، ۲۰۷ هزار نفر از لطمه دیدگان حوادث مختلف تحت پوشش خدمات امدادی قرار گرفتند، ۱۳ هزار و ۲۳۸ مصدوم و بیمار به مراکز درمانی منتقل شدند، ۳۱۵۰ عملیات نجات فنی انجام و بیش از ۱۷ هزار نفر از لطمه دیدگان و افراد در راه مانده اسکان اضطراری یافته اند.
وی با اشاره به عملکرد امداد هوایی هلال احمر در سال ۹۹ افزود: همین طور از شروع سال جاری تا حالا بالگردهای هلال احمر با انجام ۱۳۱۷ ساعت معادل دو هزار سورتی پرواز ۳۷۰۳ مصدوم و نیرو را جا به جا و بیش از ۵۱ تن بار و ۱۱۶ مصدوم را منتقل کرده اند.
دبیرکل جمعیت هلال احمر با اعلان اینکه در حوزه امداد و نجات امدادگران و نجاتگران هلال احمر اولین سربازان حاضر در حوادث و بلایا هستند، توضیح داد: طرح ملی امداد و نجات نوروزی سال ۱۴۰۰ باتوجه به شرایط کرونائی کشور از ۲۵ اسفند تا ۱۵ فروردین ماه اجرا خواهد شد که امسال برای موضوع قرنطینه، غربالگری و بیماری یابی در مرزها نیز نیروهای هلال احمر ماموریت ویژه خواهند داشت. در صورت نیاز به تست سریع کرونا نیز در مرزها صورت خواهد گرفت و برای مسافران ورودی مبتلا، قرنطینه صورت خواهد گرفت.
قوسیان مقدم افزود: در طرح ملی امداد و نجات نوروزی هلال احمر ۱۲ هزار نیروی نجاتگر تخصصی شامل ۱۵۵۳ تیم عملیاتی فعال به همراه بیش از ۳۴۵۳ دستگاه خودرو همچون ۱۰۶۲ دستگاه آمبولانس، ۱۲۱۸ خودروی امدادی، ۱۹ دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۴۵۶ دستگاه خودروی نجات، ۵۰ دستگاه خودروی ویژه عملیاتی(آرگو)، ۱۱ دستگاه خودروی فرماندهی عملیات، ۱۶دستگاه خودروی ارتباطات، ۱۲۲ دستگاه موتورلانس، ۴۸۰ دستگاه موتورسیکلات و ۱۹ فروند بالگرد به کار گرفته خواهند شد.
وی اضافه کرد: در اجرا و برگزاری طرح ملی امداد و نجات نوروزی هلال احمر هزار و ۱۱۴ پایگاه و مراکز امدادی شامل ۵۶۱ پایگاه ثابت، ۳۲ موقت مرزی، ۴۳۳ شعبه، ۳۴ آنست و ۲۲ مرکز امداد هوایی فعالیت خواهند داشت.
دبیرکل جمعیت هلال احمر گفت: ۱۵۷ زمین لرزه چهار ریشتر و بیشتر طی ۳۲۸ روز گذشته از سال ۱۳۹۹ در کشور داشتیم که مهم ترین آنها زلزله ۵.۶ ریشتری در ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ در شهرستان دنا استان کهگیلویه و بویراحمد بود.
وی از انجام ۴۲۲ ماموریت امدادی - پشتیبانی در حریق جنگل و مرتع آگاهی داد و اضافه کرد: از شروع سال ۱۳۹۹ تا ۲۲ اسفند ۴۲۲ مورد ماموریت پشتیبانی از حریق جنگل ها و مراتع توسط نجاتگران جمعیت هلال احمر به ثبت رسیده است که منجر به اعزام ۱۸ مصدوم به مراکز درمانی و درمان سرپایی ۸۹ مصدوم در محل حادثه شده است.
قوسیان مقدم اظهار داشت: بیشترین ماموریت های امداد و پشتیبانی حریق جنگل های در استان های فارس با ۱۰۳ مورد (۲۳ درصد از کل ماموریت)، کرمان با ۵۷ مورد (۱۳ درصد از کل ماموریت)، کهگیلویه و بویراحمد با ۳۳ مورد(۷.۵ درصد از کل ماموریت) و گیلان با ۳۳ مورد (۷.۵ درصد از کل ماموریت) ثبت و گزارش شده است.
وی با اشاره به عملکرد ۴۹۱۴ باب خانه هلال در سال ۱۳۹۹ نیز اضافه کرد: امسال بیش از ۹۲ هزار ۲۹۷ نفر در روستاها آموزش های همگانی و مخاطرات را فرا گرفته اند و ۵۱ هزار و ۶۷۲ برگ گواهینامه برای آنها صادر گردیده است.
دبیرکل جمعیت هلال احمر افزود: از شروع سال جاری تا کنون ۱۱۵ هزار نفر عضو جوان و داوطلب توسط خانه های هلال جذب شده اند و ۱۴۰۷ باب انبار های امدادی آماده شده اند، ۱۱۵۹ شناسنامه خطر پذیری تهیه شده است، ۲۴۴۹ نفر در تیم های امدادی سازماندهی شده اند و ۲۵۵۷ خانه هلال در طرح های شهید سلیمانی، یاس، کاروان های سلامت، اهدای خون، غربالگری، طرح های کمک معیشتی و نظایر آن مشارکت داشته اند که ایجاد ۵۰ درصد بانک امانت تجهیزات پزشکی در سطح خانه های هلال از دیگر عملکردهای این خانه هاست که استان های اصفهان، تهران، گیلان، زنجان و مرکزی جزو پنج استان برتر دراین زمینه هستند.
وی با اعلان اینکه از لحاظ اعتباری میانگین درصد وصولی ما ۶۵ درصد بود که همه آن جذب شده و رقم قابل توجه ای معادل ۶۰۰ میلیارد تومان بدهکاری به نهادها داریم که باید پرداخت گردد، اظهار داشت: از محل مدیریت بحران وزارت کشور نیز قرار بود در بهمن ماه حدود هزار میلیارد تومان اعتبار به ما اختصاص پیدا کند اما هنوز رقمی تخصیص نیافته است
قوسیان مقدم به شرح آخرین اقدامات هلال احمر در امدادرسانی به زلزله زدگان سی سخت پرداخت و اظهار داشت: طبق آخرین آمار مصدومین این زلزله ۸۲ نفر(۶۸ نفر در زمین لرزه اصلی و ۱۴ نفر در پس لرزه ۶ اسفند ۹۹) بود که هلال احمر در این زمین لرزه ۴۹۷۱ چادر امدادی، ۱۳۴۱۵ کیلوگرم نایلون پوششی، ۳۱۷۰ بسته غذایی ۷۲ ساعته، ۲۱۹۶ شعله وسایل گرمایشی، ۳۴۳ تخته موکت، ۱۳۷۰ تخته پتو را در بین زلزله زدگان سی سخت توزیع کرد.
وی درباب تامین واکسن کرونا از طرف جمعیت هلال احمر نیز اضافه کرد: همانطور که جناب آقای رئیس جمهور اشاره کردند امروز یک جنگ واکسن در سراسر جهان شکل گرفته و کشورهایی که دارای واکسن هستند ابتدا شهروندان خودشان را واکسینه خواهند کرد و مقادیری از آنرا نیز به فروش می رسانند.
دبیرکل جمعیت هلال احمر گفت: در ایام نخست توزیع واکسن با توجه به این که دولت امکان تهیه نداشت ما وارد عمل شدیم تا بوسیله ظرفیت فدراسیون و نهادهای بین المللی مقادیری واکسن را تهیه نماییم. بعد از آن نیز مذاکراتی با چین داشتیم که بسیار مذاکره سختی بود اما در نهایت با ورود دولت و رفع تعدادی از مشکلات هم اکنون جمعیت هلال احمر نقشی در تامین واکسن ندارد.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا احتمال استفاده از امکانات یا منابع هلال احمر در کارهای انتخاباتی پیش رو وجود دارد، گفت: جمعیت هلال احمر یک اصول هفت گانه بین المللی همچون بی غرضی، بی طرفی، استقلال، خدمت داوطلبانه، بشردوستی، یگانگی و جهانشمولی دارد که پایبند به آنست و هرگونه فعالیت انتخاباتی در این جمعیت هلال احمر ممنوعست.
قوسیان مقدم درباب آخرین وضعیت انبارهای امدادی هلال احمر نیز اضافه کرد: واقعیت این است که اگر خدایی ناکرده در تهران حادثه ای رخ دهد ما امکان امدادرسانی به تمام شهروندان را نخواهیم داشت. ما نه فقط به اندازه تمام مردم تهران بلکه به اندازه ساکنان یک محله نیز چادر نداریم و این اقلام باید با قید فوریت های امدادرسانی تهیه و تامین گردد.




منبع:

0.0 / <5
1462
1399/12/25
01:53:50
تگهای خبر: آموزش , امداد , اهدای خون , بیماری
X
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۲
آزمایشگاه رادین