رایج ترین خوردنی های آلرژی زا
به گزارش آزمایشگاه رادین، طیف وسیعی از غذاها می توانند منجر به آلرژی های غذایی شوند اما طبق گفته سازمان غذا و داروی ایالات متحده، هشت خوردنی سبب بیشترین واکنش های آلرژیک در افراد می شوند.
به گزارش آزمایشگاه رادین به نقل از مدیکال اکسپرس، شایع ترین آلرژی های غذایی شامل آلرژی به مواد خوراکی زیر است:
* شیر
* تخم مرغ
* بادام زمینی
* آجیل درختی (که معمول ترین آن بادام درختی، فندق، گردو و پسته است)
* گندم
* سویا
* ماهی
* صدف
حتی مقادیر کمی از این آلرژن ها (مواد آلرژی زا) می تواند سبب واکنش آلرژیک در افرادی شود که به آنها حساسیت دارند.
همینطور به قول متخصصان، دلایل دقیق آلرژی غذایی هنوز به صورت کامل شناخته نشده است اما عوامل گوناگونی امکان دارد خطر مبتلا شدن به آلرژی غذایی را بالا برند.
برخی از رایج ترین عوامل خطر آلرژی غذایی عبارتند از:
- ژنتیک: افرادی که سابقه خانوادگی آلرژی دارند.
- سن: نوزادان و کودکان خردسال بیشتر از بزرگسالان در معرض خطر مبتلا شدن به آلرژی غذایی هستند.
- عوامل محیطی: قرار گرفتن در معرض آلاینده ها، برخی داروها یا سایر عوامل محیطی می تواند این نوع آلرژی را تشدید کند.
- فلور میکروبی دستگاه گوارش: اختلال در میکروبیوتای روده (ترکیبی از باکتری هایی که در دستگاه گوارش زندگی می کنند)
در همین حال به قول یک متخصص، از هر چهار بزرگسال، یک نفر اظهار کرده که در بزرگسالی گرفتار آلرژی غذایی شده است و هیچگاه در کودکی آلرژی غذایی نداشته است. ازاین رو خیلی از بزرگسالان گرفتار آلرژی های جدید می شوند.
منبع: radinlab.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب