محققان می گویند؛

تأثیر نسبی مصرف ایبوپروفن در تسکین میگرن

تأثیر نسبی مصرف ایبوپروفن در تسکین میگرن

به گزارش آزمایشگاه رادین، یک مطالعه جدید نشان داده است بیماران مبتلا به میگرن بهتر است با پزشک خود در مورد یک داروی تجویزی صحبت کنند تا این که به دنبال مصرف ایبوپروفن باشند.



به گزارش آزمایشگاه رادین به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، طبق گزارش جدید محققان، داروهایی مانند تریپتان، ارگوت و ضد تهوع می توانند دو تا پنج برابر مؤثرتر از ایبوپروفن برای درمان میگرن باشند.
دکتر «چیا چون چیانگ»، متخصص مغز و اعصاب از کلینیک مایو در روچستر، می گوید: «این نتایج تأیید می کند که تریپتان ها باید زودتر برای درمان میگرن در نظر گرفته شوند، نه این که برای حملات شدید استفاده شوند.»
افرادی که از میگرن رنج می برند، سر درد شدید ضربان دار، حساسیت به نور و صدا، حالت تهوع یا استفراغ و حتی مشکلات فکری را تجربه می کنند.
برای این مطالعه، محققان بیشتر از ۳ میلیون فرد مبتلا به میگرن را تحت نظر گرفتند. از راه یک اپلیکیشن تعداد دفعات حملات میگرن، محرک هایی که سبب آنها شده اند، علائمی که داشتند و اثربخشی داروهایی که مصرف کرده اند را کنترل کردند.
شرکت کنندگان گزارش دادند که در مجموع ۴.۷ میلیون بار داروهای مختلف را برای میگرن خود امتحان کرده اند و توجه داشته اند که آیا هر کدام از آنها کمک می نماید یا خیر.
محققان از این اطلاعات برای محاسبه اثربخشی نسبی هر دارو استفاده کردند و در مجموع ۲۵ دارو را در هفت کلاس دارویی ارزیابی کردند.
سه دسته از داروهای مؤثرتر از ایبوپروفن عبارتند از:
• تریپتان ها که پنج برابر بهتر بودند.
• ارگوت که سه برابر بهتر بود.
• ضد تهوع که دو و نیم برابر بهتر بود.
در همین حال، سه داروی برتر میگرن همگی تریپتان ها بودند:
• التریپتان شش برابر مؤثرتر از ایبوپروفن بود و شرکت کنندگان آنرا در ۷۸ درصد مواقع مفید می دانستند.
• زولمیتریپتان پنج و نیم برابر مؤثرتر بود و در ۷۴ درصد مواقع مفید بود.
• سوماتریپتان پنج برابر مؤثرتر بود و در ۷۲ درصد مواقع مفید بود.
در مقایسه، ایبوپروفن فقط در ۴۲ درصد مواقع مفید بود.
استامینوفن حتی بدتر از آن بود - فقط در ۳۷٪ مواقع مفید بود و ۱۷٪ کمتر از ایبوپروفن مؤثر بود.
محققان خاطرنشان کردند که ترکیب رایجی که برای مبارزه با میگرن استفاده می شود - آسپرین، استامینوفن و کافئین - ۶۹ درصد مؤثرتر از ایبوپروفن به تنهایی بود.
به گفته چیانگ، «برای افرادی که داروهای میگرن حاد برای آنها مؤثر نیست، امید ما اینست که این مطالعه نشان دهد که جایگزین های زیادی برای میگرن مؤثر است و ما افراد را تشویق می نماییم تا با پزشکان خود در مورد نحوه درمان این وضعیت دردناک و ناتوان کننده صحبت کنند.»


منبع:

5.0 / <5
427
1402/09/13
09:02:13
تگهای خبر: پزشك , دارو , درمان , متخصص
X
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۴
آزمایشگاه رادین