همه گیری كووید-۱۹ و افزایش قیمت مواد غذایی، عامل بحران گرسنگی در آسیا

همه گیری كووید-۱۹ و افزایش قیمت مواد غذایی، عامل بحران گرسنگی در آسیا

به گزارش آزمایشگاه رادین سازمان ملل اعلام نمود: همه گیری کووید-۱۹ و افزایش قیمت مواد غذایی باعث میشود خیلی از مردم در کشورهای آسیایی با بحران گرسنگی روبرو شوند.


به گزارش آزمایشگاه رادین به نقل از ایسنا، آژانس های سازمان ملل اخطار دادند که بیشتر از ۳۵۰ میلیون نفر در منطقه آسیا-اقیانوسیه گرسنه هستند چونکه کروناویروس به مشاغل خسارت وارد کرده و قیمت مواد غذایی را افزایش داده است.
در گزارش چهار آژانس سازمان ملل آمده است: همه گیری کووید-۱۹ سبب شده ۱.۹ میلیارد نفر توان تأمین هزینه رژیم غذایی سالم را نداشته باشند. این گزارش به دنبال نتایج بررسی دیگری آمده است که پیشبینی کرده در بدترین حالت امکان دارد ۸۲۸ میلیون نفر به علت شیوع کروناویروس گرفتار بحران گرسنگی حاد شوند.
آخرین برآوردها از آن حکایت می کند که نزدیک به ۶۸۸ میلیون نفر در سطح جهان گرفتار سوء تغذیه هستند که بیشتر از نیمی از آنان در آسیا زندگی می کنند. بیشترین میزان به کشورهای جنوب آسیا مانند افغانستان مربوط است که از هر ۱۰ نفر چهار نفر گرفتار سوء تغذیه هستند.
این گزارش بیشتر بر مبنای اطلاعات موجود در سال ۲۰۱۹ و قبل از آغاز همه گیری است اما تخمین زده شده که ۱۴۰ میلیون نفر دیگر به علت شیوع کروناویروس و قرنطینه در سال ۲۰۲۰ گرفتار فقر شدید شده اند.
به گزارش آزمایشگاه رادین به نقل از ژاپن تودی، از بین رفتن فرصتهای شغلی ناشی از همه گیری بیماری مانع از آن شده که خانواده ها در خیلی از کشورها از درآمد کافی برای خرید مواد غذایی برخوردار باشند. این وضعیت را می توان در صف های طولانی که در بانکهای مواد غذایی حتی در ایالات متحده تشکیل می شود، مشاهده کرد.




منبع:

0.0 / <5
1518
1399/11/01
23:24:14
تگهای خبر: بیماری , رژیم غذایی , هزینه
X
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۱
آزمایشگاه رادین