معاون جمعیت هلال احمر:
خانه هلال در روستاهای دارای دهیاری راه اندازی می شود
معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر کشور اظهار داشت: جمعیت هلال احمر در تمام روستاهای دارای دهیاری در کشور خانه هلال راه اندازی می نماید.
به گزارش آزمایشگاه رادین به نقل از ایرنا؛ «خسرو رحمانی» روز سه شنبه در بازدید از پایگاه امداد و نجات جاده ای شهید چمران شهرستان روانسر، اضافه کرد: پنج هزار خانه هلال در ۲ سال قبل با هدف افزایش تاب آوری جوامع روستایی در مقابل حوادث پیش بینی نشده در کشور افتتاح شد.
وی اشاره کرد: راه اندازی خانه های هلال سبب می شود آموزش ها بصورت همگانی و چهره به چهره ارائه شود تا جامعه به تاب آوری برسد.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر کشور در ادامه با اعلان اینکه کار در جمعیت هلال احمر و خصوصاً پایگاه های امداد و نجات به سبب نجات جان انسان ها و کمک به مردم، باارزش و مقدس است گفت: حضور امدادگران و نجاتگران در پایگاه ها بعنوان گلوگاه حوادث در کاهش لطمه ها و خسارت ها بسیار مهم و حساس است.
رحمانی افزود: خدمات رسانی به مردم در زمان بحران ها، حوادث و سوانح از وظایف قانونی جمعیت هلال احمر است و خوشبختانه رضایت قلبی در کارها و خدمات هلال احمر موج می زند.
وی با اعلان اینکه آموزش های عمومی برای کاهش لطمه ها و خسارت ها در حوادث نیز بر عهده هلال احمر است، اضافه کرد: در زمان وقوع حوادث طبیعی اگر آماده نباشیم این حوادث به بحران تبدیل خواهند شد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه نیز در این نشست پایگاه امداد و نجات جاده ای شهید چمران را از پایگاه های فعال و مهم استان دانست که در رسیدگی به حوادث و سوانح بهترین بازدهی را داشته است.
«فرزین معتمدی» اضافه کرد: این پایگاه از نظر خودرو و تجهیزات امداد و نجات در وضعیت بسیار خوبی قرار دارد و باتوجه به فراگیری آن در منطقه اورامانات، خدمات شایان و گسترده ای ارائه می دهد.
وی بر تکمیل و بهسازی محل فرود (پد) بالگرد پایگاه امداد و نجات جاده ای شهید چمران اصرار کرد.
معتمدی همین طور به فعالیت حدود ۷۰ خانه هلال در استان اشاره نمود و اضافه کرد: هدفگذاری این جمعیت رساندن این خانه ها به ۳۵۰ مورد است.
فرماندار شهرستان روانسر نیز در این نشست اظهار داشت: امروز جمعیت هلال احمر پیشانی اصلی مدیریت بحران در کشور است.
«سعدی مصطفی زاده» اضافه کرد: کشور ما در چندین سال گشته با بحران های مختلفی همچون زلزله، سیل و کرونا مواجه بوده و خدمات هلال احمر در این بحران ها ستودنی و قابل تحسین بوده و خوشبختانه آنرا هم در روانسر شاهد بوده ایم.
وی اشاره کرد: باتوجه به شرایط خاص جغرافیای و برف گیر بودن محور روانسر به کامیاران در استان کردستان، ایجاد یک پایگاه امداد و نجات در این محور بسیار ضروری و از مطالبات جدی این شهرستان است.
سید «نبی حسینی» رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان روانسر نیز اظهار داشت: این پایگاه به سبب شرایط جاده ای و کوهستانی بودن منطقه از نظر تجهیزات دارای خاصیت های خاص خود می باشد و قرار گرفتن آن در محور مواصلاتی سه راهی روانسر، جوانرود و پاوه نقش اثرگذاری آنرا دو چندان کرده است.
شهرستان روانسر با ۴۷ هزار نفر جمعیت در ۶۰ کیلومتری شمال غربی کرمانشاه قرار دارد.
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۱۴ شهرستان، ۸۶ دهستان و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا دارد و ۲.۴ درصد جمعیت کشور در این استان ساکن هستند که از این تعداد ۷۵ درصد در نقاط شهری و ۲۵ درصد در نقاط روستایی زندگی می کنند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب